Mai sunt câteva zile până la a șasea ediție a Microsoft Business Summit organizată de Microsoft România în data de 6 noiembrie 2018 la Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din București.

Evenimentul aduce plus-valoare celor interesați de tehnologie și pasionați de evoluțiile pe care era tehnologică le aduce, cu impact în toate domeniile : de la business la interacțiunea digitalizată dintre stat și cetățean.

Evenimentul Microsoft Business Summit aduce unele dintre cele mai importante viziuni ale procesului de digitalizare ce definesc prezentul nostru – cu toate fațetele sale: de la viziuni comerciale ce au reinventat industrii întregi până la transformări sistemice la scară națională și internațională care redefinesc societatea modernă, prezentate de speakeri internaționali și naționali.

GET INSPIRED

Fii inspirat de speakeri renumiți , lideri de afaceri și experți în transformarea afacerilor.

DISCOVER

Află care sunt tendințele actuale ale tehnologiei, unde se întreaptă industria și ce puteți face pentru a dezvolta un avantaj durabil și competitiv.

LEARN

Învață cum tehnologia poate ajuta la transformarea afacerii tale și poate împuternici organizația din care faci parte în era digitală. Conectează-te cu alte organizații care au parcurs calea digitală și învață din experiența lor.

CONNECT

Construiește relații cu colegii și experții în tehnologie și încheie parteneriate care dau rezultate excelente pentru organizația din care faci parte.

Numitorul comun al celui mai amplu eveniment de business și tehnologie din România este transformarea digitală și viitorul din fiecare domeniu al vieții.

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată la adresa www.mssummit.ro