Ce este Chat GPT

*Disclaimer: acesta este un articol scris parțial cu ajutorul inteligenței artificiale :):

ChatGPT, dezvoltat de OpenAI, este un model de limbaj de înaltă performanță care a fost antrenat folosind o cantitate masivă de text de pe internet. Acest model poate genera răspunsuri umane-like la întrebări și poate continua conversații.

Scopul inițial al dezvoltării GPT-3 a fost de a crea un model de limbaj mai precis, care să poată fi utilizat pentru sarcini de procesare a limbajului natural, cum ar fi rezumarea și traducerea automată. De-a lungul timpului, a devenit clar că GPT-3 avea aplicații potențiale dincolo de aceste funcții de bază. De atunci, cercetătorii l-au folosit pentru a clasifica documente, pentru a răspunde la întrebări și chiar pentru a crea grafică pe computer din descrieri textuale.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării acestui model este capacitatea sa de a înțelege contextul și de a furniza răspunsuri relevante. Acest lucru este posibil datorită utilizării unui algoritm de învățare automată numit Transformer, care permite modelului să proceseze informații în paralel și să țină cont de contextul în timp ce generează răspunsuri.

ChatGPT poate fi utilizat pentru a genera conținut automat, cum ar fi articole de știri. În acest caz, modelul poate fi utilizat pentru a scrie articole despre diferite subiecte, fără intervenția umană.

De la lansare, GPT-3 a fost folosit pentru a genera text pentru chatbot, pentru a rezuma date, pentru a crea articole și povești, pentru a construi sisteme de asistență pentru clienți, pentru a ajuta la sarcini de răspuns la întrebări și multe altele. Poate fi integrat cu alte servicii AI, cum ar fi Google Cloud Platform sau Amazon Web Services, pentru a automatiza sarcini sau pentru a rezolva probleme complexe. Capacitatea sa de a înțelege limbajul natural îl face deosebit de util în interfețele conversaționale, cum ar fi asistenții virtuali și chatboții.

OPEN AI- dezvoltatorii ChatGPT

Chat GPT 3 este un sistem de procesare a limbajului natural (NLP) dezvoltat de OpenAI, care a fost privit ca un salt înainte major în inteligența artificială (AI). Tehnologia se bazează pe un model de inteligență artificială numit Generative Pre-trained Transformer 3 (GPT-3), care utilizează învățarea automată pentru a genera răspunsuri asemănătoare oamenilor la interogările în limbaj natural. Chat GPT 3 este capabil să interpreteze interogările utilizatorilor și să le răspundă fără a se baza pe reguli sau scripturi programate. Acest lucru îl face un instrument puternic pentru crearea de aplicații AI conversaționale. Chatul GPT 3 utilizează modele de învățare profundă care sunt antrenate pe seturi de date de chat între oameni și computere. Analizând aceste conversații, modelul AI poate învăța

Aplicația pare a fi aglomerată și nu merge accesată întotdeauna. Sigur se va rezolva în curând, iar pentru a ne atrage un zâmbet cei de la OPEN AI, ne-au lăsat 10 glume cu și despre Chat GPT. Le găsiți mai jos 🙂

Zece glume despre starea ChatGPT.

1. „Am auzit că serverele ChatGPT sunt lente pentru că încearcă să învețe AI cum să aibă răbdare!”

2. „Serverele ChatGPT trebuie să fie blocate în trafic… pe autostrada internetului!”

3. „Poate că serverele ChatGPT fac doar o pauză pentru a medita și a-și limpezi mințile electronice.”

4. „Pariez că serverele ChatGPT sunt prea ocupate încercând să calculeze sensul vieții pentru a răspunde rapid.”

5. „Am auzit că serverele ChatGPT sunt lente pentru că sunt prea ocupate să-și planifice revolta AI.”

6. „Serverele ChatGPT trebuie să fie blocate într-un joc de șah fără sfârșit între ele.”

7. „Poate că serverele ChatGPT încearcă doar să doboare recordul mondial pentru cea mai lungă conversație online.”

8. „Pariez că serverele ChatGPT fac o plimbare pe îndelete prin peisajul digital.”

9. „Am auzit că serverele ChatGPT sunt lente pentru că încearcă să învețe AI cum să facă cafea.”

10. „Serverele ChatGPT trebuie să fie într-o vacanță virtuală, explorând vastul internet.”

OpenAI a fost fondat în 2015 de un grup de oameni din tehnologie, inclusiv Elon Musk, Sami Altman și Greg Brockman. Scopul OpenAI este de a ajuta la promovarea AI într-un mod care să beneficieze omenirea. În acest scop, OpenAI cercetează și dezvoltă modele AI, cum ar fi GPT-3, care sunt disponibile publicului larg prin intermediul platformei sale API (Application Programming Interface). OpenAI este o organizație de cercetare non-profit care este finanțată din donații și investiții de la companii și donatori individuali.

Chat GPT ne poate pregăti un rezumat de carte sau ne poate sugera un plan de lucru pentru un eseu – cu toate acestea, nu recomandăm rescrierea sau copierea textelor acestuia.

ChatGPT, chatbot-ul companiei de inteligență artificială OpenAI, care a devenit viral de câteva luni, devine acum premium. Compania, care și-a început testele de o vreme, a început să folosească serviciul plătit de acum. Pachetul de abonament plătit numit ChatGPT Plus aduce câteva avantaje cu el.

ChatGPT Premium costă 20 de USD/lună

Cu ChatGPT Plus, va fi posibil să accesați chatbot chiar și în cele mai aglomerate perioade. În plus, noile funcții și îmbunătățiri vor fi utilizate în mod prioritar. În plus, cu ChatGPT Plus vor fi furnizați timpi de răspuns mai rapid. Pentru a beneficia de aceste avantaje, va trebui să plătiți 20 USD pe lună .

Ce este Chat GPT