Congresul mondial Smart City Expo ediția 2018, organizat de Fira de Barcelona, este un summit de vârf organizat ca oamenii să întâlnească laboratoarele cele mai inspirate și avansate pentru a explora viitorul orașelor noastre.
De la prima ediție din 2011, summit-ul a reușit să devină un punct de referință global pentru administrațiile publice, companiile, antreprenorii sociali, inițiativele, centrele de cercetare și inițiativele cetățenilor care vin împreună pentru a arăta, învăța și împărtăși dezvoltarea orașelor noastre.
Congresul Mondial Smart City Expo din Barcelona reprezintă o întrunire globală de prezentare și actualizare cu cele mai inovative dezvoltări care transformă orașele în orașe smart.

Și în anul 2018, evenimentul va continua să parieze pe creșterea prezenței organizațiilor, expozanților și vizitatorilor din întreaga lume pentru a continua să genereze sinergii, să împărtășească cunoștințe, să provoace discuții, să reflecteze și să inspire noi acțiuni pe întreg mapamondul.
În cadrul summit-ului participanții au ocazia de a participa în calitate de speakeri și de a împărtăși experiența și inițiativele proprii în acest demers de transformare smart.
Regăsiți pe site-ul lor oficial: http://www.smartcityexpo.com/callforspeakers2018
un apel pentru participanți cu cele mai relevante contribuții, inițiative și soluții inovatoare în cadrul unor orașe durabile, incluzive, echitabile, sigure, sănătoase și colaborative. Toți autorii sunt invitați să-și prezinte propunerile la Congresul mondial Smart City Expo, care va avea loc în perioada 13 – 15 noiembrie 2018 la Barcelona. Propunerile vor fi evaluate pe baza a trei aspecte: Inovare, Impact și Fezabilitate.
Cui se adresează acest summit?
Expoziția Mondială a Smart City Expo se adresează orașelor, întreprinderilor, antreprenorilor, inițiativelor, inovatorilor sociali, centrelor de cercetare, universităților, organizațiilor publice sau non-guvernamentale, consorțiilor (public-privat), activiștilor sociali cu viziuni și soluții pentru orașele smart ale viitorului.