Hannover Messe 2019 este cel mai influent târg de tehnologie industrială din lume și nu numai.

Evenimentul are loc la centrul Hannover Exhibition Grounds, în perioada 1-5 aprilie 2019.

Hannover Messe 2019 este un eveniment care înglobează peste 10 expoziții concurente, în același timp.

Târgul acoperă anul acesta diverse ramuri ale industriei, precum: automatizarea industrială, energie, soluții IT, industria și furnizarea de energie eoliană, întreținerea predictivă, materiale și componente inteligente.

În 2017 au fost prezente peste 5200 de companii expozante și peste 225.000 de vizitatori din întreaga lume. Cu mai mult de 5 milioane de contacte de afaceri stabilite în timpul târgului, Hannover Messe este oportunitatea perfectă pentru companii să-si extindă cota de piață și să investească în tehnologie.

Aceste cifre impresionante atrag branduri de top ale industriei, experți în tehnologie și companii de servicii IT.

Premisa aşa-numitei industrii 4.0 este utilizarea noului standard mobil super rapid 5G care permite, între altele: funcţionarea maşinilor autonome transferul de date în timp real şi interconectarea roboţilor.

Cei peste 200.000 de vizitatori așteptați au chiar astăzi ocazia să facă o incursiune în lumea viitorului, nu foarte îndepărtată, în care roboţii vor prelua tot mai multe sarcini asumate momentan de oameni.

Ca platformă inovatoare pentru procesele de producţie interconectate, Hannover Messe, cel mai influent eveniment de tehnologie industrială de pe mapamond, se concentrează anul acesta pe rolul inteligenţei artificiale și efectul asupra industriei.

Motto-ul expoziţiei 2019 este sugestiv: „Industrial intelligence”.

Site-ul oficial: https://www.hannovermesse.de